Boken er skrevet med sikte på ligningsetaten, revisorer og advokater. Den er det sentrale hjelpemiddel ved behandlingen av spørsmål i tilknytning til ligningsloven. Fremstillingen er ført à jour frem til 2005.

Denne lovkommentaren inneholder ligningsloven med forskrifter og instrukser. Regelverket er kommentert av skattejurister med omfattende praksis fra skatteforvaltningen og det private næringsliv. Boken er skrevet med sikte på ligningsetaten, revisorer og advokater. Den er det sentrale hjelpemiddel ved behandlingen av spørsmål i tilknytning til ligningsloven.

Einar Harboe er partner i advokatfirmaet Harboe ; Co AS, som arbeider med skattespørsmål. Han har tidligere arbeidet bl.a. i Finansdepartementet og Skattedirektoratet og også på Universitetet i Oslo.

Truls Leikvang er partner i advokatfirmaet Thommessen. Han har tidligere arbeidet i ligningsetaten og i Finansdepartementet. Han har skrevet en rekke artikler innenfor området skatterett.

Rino S. Lystad er lovrådgiver i Skattelovavdelingen i Finansdepartementet. Han har tidligere erfaring som advokatfullmektig og dommerfullmektig.

Detaljer

Sider:
600
Målform:
bm
Utgave:
6
ISBN:
9788215004785
Utgivelsesår:
2005
Bokgruppe:
221
Salgsdato:
08.06.2005