Vi søker redaksjonskonsulent for digital juss

Universitetsforlaget satser på digital juss og trenger drivende dyktige redaksjonskonsulenter i et treårig engasjement.

Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Vi søker ny manuskoordinator

I forlaget er det nå en ledig stilling som manuskoordinator. Vil du være med på å gjøre Norges ledende akademiske forlag enda bedre?

Boklansering: Relasjoner i psykisk helsearbeid

Boken viser hvordan relasjonsarbeidet både har en tilfriskende og en forebyggende side. Gjennom arbeidet med det som skjer i relasjonen, kan man fremme helende prosesser og bidra til at klienten utvikler evnen til å fungere i hverdagen og blir bedre i stand til å takle vanskelige livssituasjoner.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2017

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2016

Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er de nominerte: