Den perfekte ekstrajobben for deg som kan juss og har kommersiell teft

Vi trenger nå en liten gruppe studenter som kan hjelpe oss med å få Juridika ut til kundene våre. Det betyr at dere skal kontakte advokater og andre jurister og forhandle og selge abonnementer. Hvis du har lyst til å jobbe i et solid juridisk fagmiljø (vi er 9 jurister her), bruke det du kan om juss og i tillegg drives av å jobbe med salg, er dette jobben for deg!

Morten Egeberg har vunnet NEON-prisen 2018

I følge Juryen kombinerer årets Neonprisvinner stor faglig kreativitet, autoritet og kapasitet med en menneskelig varme og humor som alle vi som har hatt han som lærer, veileder og mentor setter umåtelig stor pris på. Prisvinneren er en av de skarpeste teoretikere i sin generasjon statsvitere.

Vi søker to nye forlagsredaktører for juss

Forlaget er i sterk vekst, og nå trenger vi to nye forlagsredaktører for juss som skal bidra til videre fremgang og utvikling. Den ene stillingen er primært knyttet til innholdsutvikling på forlagets digitale jusstjeneste, Juridika, og den andre til utvikling av juridisk faglitteratur og lærebøker for høyere utdanning.

Vi søker ny redaktør til Jussens Venner

Jussens Venner har to studenter som redaktører. En av redaktørene går av i 2018, og vi søker hans etterfølger.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2017

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 50 solide tidsskrift. Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel».

Lærebokprisen 2019

100 000 kr til beste lærebokidé! Har du en idé til ny lærebok for høyere ­utdanning? ­Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode norskspråklige læreboka.

Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2016

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».