Boklansering: Vandel

Vi inviterer til lansering av boken Vandel: om politiattester og vurdering av skikkethet av Morten Holmboe og Tor-Geir Myhrer, fredag 9. november kl. 10:15–11:15

Boklansering: Om gledene i norskfaget

Norsk er skolens største og viktigste fag, og det er glede som skaper læring. Hva er kilder til begeistring i norskfaget på mellom- og ungdomstrinnet?

Velkommen til boklansering og seminar

Offentleglova er med på å sette rammene for hvordan forvaltningen og offentlig eide selskaper og organisasjoner arbeider. Loven er derfor en sentral kilde til informasjon om virksomheten i slike organer. På seminaret får du innblikk i sentrale emner innenfor offentlighet og innsyn

Boklansering: Hva er POLITI

Få kjenner politiet bedre, både fra innsiden og utsiden enn Liv Finstad. I mer enn fire tiår har hun forsket på - og forsøkt å forstå seg på - politiet. Kom og hør henne fortelle om sin nye bok, «hva er POLITI».

Den perfekte ekstrajobben for deg som kan juss og har kommersiell teft

Vi trenger nå en liten gruppe studenter som kan hjelpe oss med å få Juridika ut til kundene våre. Hvis du har lyst til å jobbe i et solid juridisk fagmiljø (vi er ni jurister her) og bruke det du kan om juss, og i tillegg liker å jobbe med salg, er dette jobben for deg!

Boklansering: Generasjon prestasjon

Hva er det som feiler oss? Forfatter og psykolog Ole Jacob Madsen samtaler med psykiater Finn Skårderud om Generasjon prestasjon. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Torsdag 25. oktober 2018 kl. 19–21

Gratis kunnskapsfrokost om Juridika

Høsten 2018 vil vi arrangere tre kunnskapsfrokoster. Her vil en av våre dyktige medarbeidere holde  Juridika-brukerkurs. På kurset vil Juridikas bruksområder og funksjoner gjennomgås.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2017

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 50 solide tidsskrift. Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel».

Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.