Hvordan bør EU/EØS-rett integreres i norsk jusslitteratur?

Velkommen til debatt om juridisk skriving med noen av landets fremste jurister!

Moderne internkommunikasjon – frokostseminar og boklansering

Vi feirer vi den nye utgaven av Internkommunikasjon med frokostseminar om internkommunikasjon anno 2019.

Boklansering: Kritisk tenkning i samfunnsfag

Men hva betyr kritisk tenkning i praksis? Velkommen til lansering 15. oktober.

Vi søker ny redaktør til Jussens Venner

Jussens Venner har to studenter som redaktører. Én av redaktørene går av i desember 2019, og vi søker hans etterfølger.

Barnevernskveld med to boklanseringer

Velkommen til Universitetsforlagets barnevernskveld med lansering av bøkene Barnevernspedagog og Mentalisering og barnevernet.

Boklansering: Anders Johansens «Komme til orde - Politisk kommunikasjon 1814–1913»

Komme til orde lanseres på Litteraturhuset i Oslo, 16. september.

Lansering av boken «Teaterbransjen»

Hva koster det det å spille teater? Hvem betaler? Velkommen til lansering tirsdag 10. september på Chat Noir

Skriv din første lærebok – søk Universitetsforlagets debutantstipend!

Underviser du studenter på høyere utdanning? Trenger de en norskspråklig lærebok om et nytt tema eller med nye perspektiver? Kan du skrive den boka?

Ledig stilling: Forlagsredaktør humaniora

En av våre redaktører skal ha permisjon og vi søker derfor en forlagsredaktør i et ettårig vikariat fra 1. januar 2020.

Boklansering: «Det var en gang et menneske» av Jan Grue

Jan Grues nye bok er en utforskning av posthumanisme som ledemotiv i samtiden, som et nøkkelbegrep for å forstå ideologiske og kulturelle trender.