Lærebokprisen 2019

100 000 kr til beste lærebokidé! Har du en idé til ny lærebok for høyere ­utdanning? ­Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode norskspråklige læreboka.

Den perfekte ekstrajobben for deg som kan juss og har kommersiell teft

Vi trenger nå en liten gruppe studenter som kan hjelpe oss med å få Juridika ut til kundene våre. Har du lyst til å jobbe i et solid juridisk fagmiljø, bruke det du kan om juss og i tillegg drives av å jobbe med salg, er dette jobben for deg!

Morten Egeberg har vunnet NEON-prisen 2018

I følge Juryen kombinerer årets Neonprisvinner stor faglig kreativitet, autoritet og kapasitet med en menneskelig varme og humor som alle vi som har hatt han som lærer, veileder og mentor setter umåtelig stor pris på. Prisvinneren er en av de skarpeste teoretikere i sin generasjon statsvitere.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2017

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 50 solide tidsskrift. Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel».

Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2016

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.