Vinner av Årets tidsskriftpris 2017

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2016

Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er de nominerte:

Lærebokprisen 2017

100 000 kr til beste lærebokidé! Har du en idé til ny lærebok for høyere ­utdanning? ­Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode læreboka.

Ledig stilling som forlagsredaktør juss

Forlaget er i vekst, og vi søker derfor etter forlagsredaktør som skal jobbe med juridisk faglitteratur og juridiske læremidler, både på papir og digitalt.

Vinner av Universitetsforlagets lærebokpris 2016

Vinnerne av Universitetsforlagets lærebokpris for 2016 er Ola Gunhildrud Berta og Tone Amalie Nergård Høgblad for prosjektet Folkeferd - en innføring i sosialantropologi.

Vinneren av Årets tidsskriftsartikkel 2015!

Tausheten om Libya av Terje Tvedt, publisert i Nytt Norsk Tidsskrift nr. 3 2015.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2015

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 40 solide tidsskrift. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er årets nominerte.