Ledig stilling som tidsskriftansvarlig, samfunnsfag

Nå søker vi etter deg som kan styrke vårt samarbeid med de fremste fagmiljøene i Norden gjennom foredling og formidling av forskningslitteratur av høy kvalitet.

Boklansering: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser

Det finnes mange bøker om spiseforstyrrelser, men svært få handler om det de aller fleste lurer på i møte med denne lidelsen. Hvordan blir man frisk?

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2017

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 50 solide tidsskrift. Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel».

Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2016

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2016

Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er de nominerte: