Boklansering: Rasjonell bruk av angst- og sovemedisiner

Velkommen til boklanseringen av Rasjonell bruk av angst- og sovemedisiner, 14. februar på Litteraturhuset.

Norsk pedagogisk tidsskrift feirer 100 år!

Hvor står dannelsesspørsmålet i dagens skoledebatt?

Velkommen til boklansering med tema «Rusmidler og rusmiddelbruk – myter og fakta»

Universitetsforlaget lanserer boken Rus og avhengighet av Jørg Mørland og Helge Waal.

Ledig stilling som forlagsredaktør juss

Forlaget er i vekst, og vi søker derfor etter forlagsredaktør som skal jobbe med juridisk faglitteratur og juridiske læremidler, både på papir og digitalt.

Vinner av Universitetsforlagets lærebokpris 2016

Vinnerne av Universitetsforlagets lærebokpris for 2016 er Ola Gunhildrud Berta og Tone Amalie Nergård Høgblad for prosjektet Folkeferd - en innføring i sosialantropologi.

Vinneren av Årets tidsskriftsartikkel 2015!

Tausheten om Libya av Terje Tvedt, publisert i Nytt Norsk Tidsskrift nr. 3 2015.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2015

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 40 solide tidsskrift. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er årets nominerte.

Invitasjon til boklansering: Høykonflikt. Utdypet forståelse og håndterting via mekling

Høykonflikt, dvs. en krevende konflikt, har mange av oss selv erfart i familien, nærmiljøet eller på arbeidsplassen. Hva handler konflikten om? Og hvordan kan vi takle den?

Velkommen til boklansering av «Traumebevisst omsorg i psykisk helsearbeid»!

Boken lanseres her på forlaget 9. mai. Arrangementet er gratis og åpent for alle

Fem nye jusstidsskrifter på Universitetsforlaget

Tidsskriftene blir en del av Universitetsforlagets portefølje av jusstidsskrifter, og vil være tilgjengelig både på forlagets tidsskriftportal  Idunn og i trykket utgave.