Boklansering: «hva er en FLYKTNING»

Velkommen til boklanseringen av  hva er en FLYKTNING, onsdag 15. juni 2017, kl. 08.30–10.00!

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2016

Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er de nominerte:

Ledig stilling som forlagsredaktør juss

Forlaget er i vekst, og vi søker derfor etter forlagsredaktør som skal jobbe med juridisk faglitteratur og juridiske læremidler, både på papir og digitalt.

Vinner av Universitetsforlagets lærebokpris 2016

Vinnerne av Universitetsforlagets lærebokpris for 2016 er Ola Gunhildrud Berta og Tone Amalie Nergård Høgblad for prosjektet Folkeferd - en innføring i sosialantropologi.

Vinneren av Årets tidsskriftsartikkel 2015!

Tausheten om Libya av Terje Tvedt, publisert i Nytt Norsk Tidsskrift nr. 3 2015.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2015

Universitetsforlaget er stolte av å få være utgiver for over 40 solide tidsskrift. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er årets nominerte.

Invitasjon til boklansering: Høykonflikt. Utdypet forståelse og håndterting via mekling

Høykonflikt, dvs. en krevende konflikt, har mange av oss selv erfart i familien, nærmiljøet eller på arbeidsplassen. Hva handler konflikten om? Og hvordan kan vi takle den?

Velkommen til boklansering av «Traumebevisst omsorg i psykisk helsearbeid»!

Boken lanseres her på forlaget 9. mai. Arrangementet er gratis og åpent for alle