Redaktør til Jussen Venner – Oslo

Jussens Venner har to studenter som redaktører, én i Oslo og én i Bergen. Oppdraget til den nåværende redaktøren i Oslo utløper, og vi søker hans etterfølger.

Vi søker redaktør til tidsskriftet PLAN

PLAN er et tidsskrift for samfunnsplanlegging, bolig- og byplan og regional utvikling. Vi søker deg som har erfaring fra arbeid i mediene, gjerne også fagtidsskrift.

Vi søker ny manuskoordinator

Vi har en ledig stilling som manuskoordinator. Stillingen inngår i forlagets redaksjon med utgivelser innenfor samfunnsfag, økonomi, humaniora og sosialfag.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2017

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Vinner av Årets lærebokpris for 2017

Alexander H. Sandtorv og Jarle S. Diesen har vunnet med lærebokprosjektet «Moderne organisk kjemi».

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

100 utgivelser på kommentarutgaver.no

Det betyr at et stort utvalg av landets beste jusslitteratur er tilgjengelig for deg, der du er.

De nominerte til Årets tidsskriftartikkel 2016

Redaksjoner og forfattere gjør en formidabel innsats for at lesere i Norden og resten av verden skal få tilgang til ny og godt formidlet kunnskap. For å gjøre ære på dette arbeidet deler Universitetsforlaget hvert år ut hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel». Her er de nominerte:

Lærebokprisen 2017

100 000 kr til beste lærebokidé! Har du en idé til ny lærebok for høyere ­utdanning? ­Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode læreboka.