Nå er det MOOC!

Les forlagssjef Svein Skarheims lederinnlegg fra siste utgave av Klartekst.

Call for abstracts

Nordic Journal of Digital Literacy invites authors from the field of education and educational technology to submit abstracts for research articles.

Call for Papers

Tidsskriftet Skatterett ønsker bidrag fra forskere og praktikere som vil publisere skatterettslige artikler

idunn.no inngår samarbeid med Google Scholar

Alle vitenskapelige artikler er dermed enkelt søkbare og tilgjengelige gjennom Googles akademiske søkeportal.

Call for Papers - special issue of Beta

How can organizations be innovated in order to promote control as well as autonomy, entrepreneurial spirit as well as sound performance management?

Årets tidsskriftsartikkel!

Bjørn Egil Flø er årets vinner med artikkelen ” Me og dei andre: Om lindukar, Framstegspartiet og bygda som sosial konstruksjo". Artikkelen er publisert i Sosiologisk tidsskrift 2-2013.

Universitetsforlagets lærebokpris 2014

Universitetsforlagets lærebokpris 2014 går til Masteroppgaven i juss – kort forklart av Bård Sverre Tuseth og Nikolai K. Winge.

Universitetsforlagets lærebokpris 2014

Trykk her for å se hvem som har vunnet lærebokprisen 2014

Årets tidsskriftsartikkel!

Årets tidsskriftsartikkel er kåret. Trykk inn på artikkelen for å se hvem som har vunnet.

Call for papers!

Tidsskriftet Nordisk politiforskning ønsker bidrag fra forskere som vil publisere politirelevante artikler