Boklansering: Pedagogisk ledelse i barnehagen

Alle som arbeider som pedagogiske ledere og leder det øvrige personalet, har et viktig ansvar for å styrke og utvikle det faglige innholdet i barnehagen. Forfatterne beskriver faglige reflekterende ledelsesprosesser i barnehagen, og introduserer begrepet faglegging om disse prosessene.

Boken er skrevet av Pia Sundvall og Tonje Skoglund. De er begge bydelskoordinatorer for arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning tilknyttet Høgskolen i Oslo og Akershus.

Tid: Onsdag 22. november kl. 17.30-19:30
Sted: Forlagshuset Aschehoug, Sehesteds gate 3, Oslo. Åpent for alle. Lett servering.

Program:
Forfatterne presenterer bokens tema.

Innlegg ved:
Anne Furu, førstelektor ved Institutt for barnehagelærerutdanning, HiOA.
Marit Granholt, fhv. førstelektor ved Institutt for barnehagelærerutdanning, HiOA.
Tove Lafton, førsteamanuensis ved Institutt for barnehagelærerutdanning, HiOA.

Kulturelt innslag ved Nina Engesnes.

Videresend gjerne invitasjonen til andre som kan ha nytte og glede av arrangementet.

Les mer om boken Pedagogisk ledelse i barnehagen

For ytterligere informasjon

Kontakt markedskonsulent Kyrre Olavsrud, mob.: 970 80 149