Den perfekte ekstrajobben for deg som kan juss og har kommersiell teft

Vi i Universitetsforlaget lanserte tidligere i år den digitale jussplattformen Juridika. På Juridika finner du alle jusstidsskriftene (f.eks. Lov og Rett og Jussens Venner), de blå lovkommentarene og en stor mengde jusslitteratur.

Vi trenger nå en liten gruppe studenter som kan hjelpe oss med å få Juridika ut til kundene våre. Det betyr at dere skal kontakte advokater og andre jurister og forhandle og selge abonnementer.

Hvis du har lyst til å jobbe i et solid juridisk fagmiljø (vi er ni jurister her) og bruke det du kan om juss, og i tillegg liker å jobbe med salg, er dette jobben for deg!

Vi vil at du skal

• jobbe fulle dager i uke 50, 51, 2 og 3 og ha to opplæringsøkter i november
  • jobbe én dag i uken pluss stå for noe e-post- og telefonoppfølging hjemmefra i 2019
  • Du sitter i våre lokaler og kan ta med deg en pc hjem.

Du får

• en morsom jobb i et solid juridisk fagmiljø
  • en superhyggelig arbeidsplass hvor vi vet at ekstrahjelpene trives
  • timelønn pluss provisjon og kompensasjon for telefonbruk
  • opplæring og utvikling innen salgsfaget
  • en mulighet til å bli godt kjent med og i det juridiske fagmiljøet

Skriv litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Send søknaden til salg- og markedssjef Niklas J. Kallis, innen 30. oktober. Hvis du lurer på noe, kan du ringe Niklas (tlf. 945 01 974) eller redaksjonssjef Camilla Klevan (tlf. 91855833).