For første gang er hovedpersonene i barnevernet forfattere!

For første gang er hovedpersonene i barnevernet forfattere! 7 unge i barnevernet og 7 barnevernledere har sammen skrevet boken «Barnas barnevern». Velkommen til lanseringen!

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi trenger din påmelding her.

Tid: 26. september kl. 16:00–18:00
Sted: Universitetsforlaget. Se veibeskrivelse. Lett servering.

Hva er et trygt og nyttig barnevern for barn? Hva er god kvalitet og god profesjonalitet i barnevernet?

PROGRAM:

• Velkommen v/ Universitetsforlaget
  • Hva er viktig i et barnas barnevern, v/barnevernledere og proffer
  • Barneperspektiv i fokus, v/ Marit Skivenes, professor Universitetet i Bergen
  • Godt tilsyn av barnas barnevern, v/ Jan Fredrik Andresen, direktør i Statens helsetilsyn
  • Barns kunnskap i samspill med annen kunnskap på utdanningene, v/ Ingunn Studsrød, professor Universitetet i Stavanger

Overrekkelse av boken til regjeringen v/ Tom Erlend Skaug, statssekretær BLD (H) og opposisjonen v/ Kari Henriksen, stortingsrepresentant familiekomitéen (AP). Dialog om hvordan barns kunnskap om barnevernet kan inkluderes i politikkutforming og nye nasjonale satsinger.

Boken er til salgs på lanseringen. Les mer om boken her.