Lærebokprisen 2019

100 000 kr til beste lærebokidé

Har du en idé til en ny lærebok for høyere ­utdanning? Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode norskspråklige læreboka.

Vinnerprosjektet blir kåret av en uavhengig jury og utgitt på Universitetsforlaget. Send inn prøvekapittel, prosjektbeskrivelse (innhold, tenkt målgruppe, faglig nivå) og CV til  post@universitetsforlaget.no. Prøvekapitlet kan være kort eller langt, men det bør gi et godt inntrykk av hvordan språk, stil, bruk av eksempler eller andre pedagogiske grep vil prege den ferdige teksten. Merk sendingen «Universitetsforlagets lærebokpris 2019». Søknadene blir ikke returnert.

Søknadsfristen er 23. april 2019.

Prisen deles ut på Universitetsforlagets sommerfest i juni.

Les mer om prisen og tidligere vinnere.

Hvis du ønsker mer informasjon, kontakt forlagssjef Hege Gundersen på telefon 911 96 439 eller e-post  hege.gundersen@universitetsforlaget.no.