Ledig stilling: Forlagsredaktør humaniora

Universitetsforlaget er landets ledende utgiver av akademisk litteratur innenfor humaniora og samfunnsfag. En av våre redaktører skal ha permisjon og vi søker derfor en forlagsredaktør i et ettårig vikariat fra 1. januar 2020. Redaktøren skal jobbe med utgivelser blant annet innenfor norsk til lærerutdanningen, Ex Phil og historie.

Du må ha master fra et humaniora-fag og erfaring fra redaksjonelt arbeid. Vi er på jakt etter en selvstendig og effektiv person med gode samarbeidsevner, dokumentert evne til å håndtere mange oppgaver samtidig og utpregede nettverksbyggende egenskaper. Forlagsredaktøren er ansvarlig for utvikling av nye læremidler for høyere utdanning.

Viktige arbeidsoppgaver:

• initiering, vurdering og utvikling av nye fagbøker og læremidler
  • overvåking og forvaltning av tidligere utgivelser
  • utvikling av digitale læremidler

Vi forventer at du bidrar til å bevare og utvikle vårt gode arbeidsmiljø. Du skal jobbe i en høyt ansett kunnskapsbedrift med solid faglig kompetanse, og du blir en del av et forlag hvor vi brenner for å utvikle, kvalitetssikre og formidle faglitteratur fra de beste forfatterne og tidsskriftene.

Vi har gode arbeidsbetingelser, som blant annet består av subsidiert kantine, sommertid, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsstøtte og lønn etter forlagets lønnssystem.

Spørsmål om stillingen kan rettes til forlagssjef Hege Gundersen, tlf.: 911 96 439, e-post: hege.gundersen@universitetsforlaget.no eller sjefredaktør Heidi Norland, tlf.: 934 49 932, e-post: heidi.norland@universitetsforlaget.no.

Søknadsfrist: 12. sept. 2019

Les mer og søk på stillingen på Finn.no