Ledig stilling som salgs- og kundekonsulent

I Universitetsforlaget er det ledig et 12 måneders vikariat som salgs- og kundekonsulent. Stillingen har som hovedoppgave å styrke salget og kundeopplevelsen for alle Universitetsforlagets produkter. Er du riktig person, kan du være med på å utvikle denne tjenesten i forlaget. Stillingen rapporterer til salgs- og markedssjef i Universitetsforlaget.

Arbeidsoppgaver:

• selge forlagets produkter til nye og eksisterende kunder
  • yte god kundeservice til alle våre kunder
  • registrere, rapportere og kvalitetssikre salg og øvrig data i våre salgs- og CRM-systemer
  • samarbeide tett med forlagets salgs- og markedsfunksjoner
  • resultatansvar for eget salgsbudsjett

Vi vil ha med oss deg som setter kunden først, og som vil bidra til at Universitetsforlaget yter markedets beste kundeopplevelse.

Vi søker etter deg som:

• har erfaring fra produkt- eller tjenestesalg mot bedrifter, med gode og dokumenterte resultater
  • er et utpreget servicemenneske og trigges av å hjelpe kunder
  • er en initiativrik person som får ting til å skje
  • jobber strukturert og er resultatorientert
  • er god på muntlig og skriftlig fremstilling
  • er lærevillig og sulten på å lykkes
  • har minimum bachelorgrad, fortrinnsvis innenfor markedsføringsfag eller økonomi. Realkompetanse kan kompensere for utdanningskravet

Vi tilbyr:

• interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø
  • lønn etter forlagets lønnssystem
  • subsidiert kantine