Ledig stilling som tidsskriftansvarlig, samfunnsfag

Universitetsforlaget er Nordens største akademiske bok- og tidsskriftforlag. Vi er her for å sette varige spor i kunnskapssamfunnet. Nå søker vi etter deg som kan styrke vårt samarbeid med de fremste fagmiljøene i Norden gjennom foredling og formidling av forskningslitteratur av høy kvalitet.

Din jobb blir blant annet å

• lede, forvalte og utvikle din egen portefølje med forskningstidsskrifter
  • initiere og følge opp tiltak som skal sikre tidsskriftenes redaksjonelle, faglige og tekniske kvalitet
  • bistå tidsskriftenes redaktører med opplæring, råd og veiledning innen redaksjonsarbeid, publiseringsetikk og forleggerifaglig praksis
  • ha budsjett-, resultat- og rapporteringsansvar for egen portefølje

Vi ser etter deg som har

• høyere utdanning, minimum bachelorgrad eller tilsvarende
  • prosjektlederkompetanse
  • god språklig kompetanse, både skriftlig og muntlig norsk (ev. dansk/svensk) og engelsk
  • to års relevant erfaring
  • god kjennskap til de akademiske fagmiljøene og til utdanningsinstitusjonene
  • utpregede samarbeidsevner, en effektiv arbeidsform og evne til å arbeide under kontinuerlig tidspress

Vi forventer at du bidrar til å bevare og utvikle vårt gode arbeidsmiljø. Du skal jobbe i en høyt ansett kunnskapsbedrift med solid faglig kompetanse, og du blir en del av et forlag hvor alle brenner for å utvikle, kvalitetssikre og formidle faglitteratur fra de beste forfatterne og tidsskriftene.

Vi har gode arbeidsbetingelser, som blant annet består av subsidiert kantine, sommertid, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger, treningsstøtte og lønn etter forlagets lønnssystem. Vi holder til i flotte lokaler sammen med våre kollegaer i Aschehoug forlag midt i Oslo sentrum.

Send inn søknad og CV innen 29. mai, og du vil få raskt svar på om du er en av de kvalifiserte som går videre i prosessen. Søk på stillingen her.

Spørsmål om stillingen og søknadsprosessen:

Kan rettes til teamleder for tidsskrift og Idunn, Nils Ivar Lahlum, tlf. 934 13 284.