Redaktør til Jussen Venner – Oslo

Jussens Venner er et juridisk tidsskrift spesielt tilpasset jusstudenters behov. Tidsskriftet, som ble grunnlagt i 1952, utgis av Universitetsforlaget og leses av de fleste jusstudenter og praktiserende jurister i Norge.

juridisk litteratur og på pensumlistene ved de juridiske lærestedene refereres det ofte til Jussens Venner. Artiklene i Jussens Venner tar for seg tradisjonelle emner fra den sentrale juss, emner som ikke tidligere har vært rettsvitenskapelig behandlet, samt ny lovgivning og rettspraksis. Artiklene har relevans for det juridiske studiet og er derfor et verdifullt supplement til annen juridisk pensumlitteratur. Jussens Venner har et redaksjonsråd og en ordning med fagfellevurdering av utvalgte artikler.

Jussens Venner har to studenter som redaktører, én i Oslo og én i Bergen. Oppdraget til den nåværende redaktøren i Oslo utløper, og vi søker hans etterfølger. Vi er ute etter en faglig dyktig og sosialt omgjengelig person. Søkeren må minst være ferdig med tredje avdeling ved Universitetet i Oslo ved oppstart. Oppdraget er ettårig. Oppdraget lar seg forene med fulltidsstudier, da arbeidet er relativt fleksibelt, og det meste kan gjøres på kvelder og i helger. Oppdraget er honorert. Den nye redaktøren skal ha redaksjonelt ansvar fra 1. januar 2018. Intervjuene avholdes i november.

Oppstart: 1. januar 2018
Søknadsfrist: 1. november 2017

Søknad med CV, karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon sendes til Oslo-redaktør Ivar Gullbrand Nyhus, med kopi til Bergen-redaktør Kamilla Gade.

Har du spørsmål om oppdraget, ta kontakt med Ivar Gullbrand Nyhus, eller på telefon: 900 26 368.