Storsatsing på digital juss

Når Juridika lanseres ved årsskiftet, samles alle forlagets juridiske fagbøker og fagtidsskrifter på samme plattform.

Et godt hjem for litteraturen og forfatterne

Prosjektleder for Juridika, Camilla Klevan, gleder seg til å lansere nye funksjoner og nytt innhold i høyt tempo i tiden som kommer. Hun mener Universitetsforlaget forvalter Norges beste jusslitteratur. Nå tar forlaget den inn i framtiden.

– Vi i Universitetsforlaget er veldig stolte av jusslitteraturen vår. Vi ønsker å gi norske jurister det aller beste verktøyet og skape et godt hjem for litteraturen og forfatterne våre også i årene som kommer.

Klevan er jurist selv, og ser det som et stort privilegium å jobbe med porteføljen som blant annet omfatter arven etter Johs. Andenæs, Ragnar Knophs oversikt over Norges rett, Torstein Eckhoffs rettskildelære og Magnus Matningsdals straffelovkommentar, for å nevne noen få.

Les hele artikkelen om forlagets nye storsatsing på Ublogg