Velkommen til boklansering: Den brysomme profesjonaliteten

Av Jens Garbo og Vidar Raugland

Tid: Onsdag 11. oktober kl. 08.00-09.30
Sted: Kafeen i Lærernes Hus, Osterhaugs’ gate 4 A, Oslo. Åpent for alle. Lett servering.

Hvorfor er det viktig å legge bedre til rette for læreres skjønnsutøvelse? Hvordan kan ledere bidra til å skape god skjønnsutøvelse i barnehage og skole? Og hvor langt strekker arbeidsgivers styringsrett seg i møte med profesjonsskjønnet?

Boken er skrevet av Jens Garbo, politisk rådgiver i Utdanningsforbundet, og Vidar Raugland, partner og advokat i Raugland advokatene.

Program:
Forfatterne presenterer bokens tema

Innlegg ved:
Steffen Handal, leder i Utdanningsforbundet
Sølvi Mausethagen, førsteamanuensis ved Senter for profesjonsstudier, Høgskolen i Oslo og Akershus
Nicolay Skarning, partner og leder av arbeidslivsavdelingen i Kvale Advokatfirma DA.

Videresend gjerne invitasjonen til andre som kan ha nytte og glede av arrangementet. Les mer om Den brysomme profesjonaliteten her.

For ytterligere informasjon:

Kontakt markedskonsulent Kyrre Olavsrud, mob.: 970 80 149