Velkommen til kurs: NUBU 4–16!

Tid: Introduksjonskurs 31. mars 09.00–15.30.
Sted: Forlagshuset Aschehoug, Sehesteds gate 3, 0164 Oslo
Pris: Kr 1800,– inkl. lunsj

Som deltaker på kursene får du 15% rabatt NUBU 4-16 Testkoffert.

NUBU 4-16 er den første nevromotoriske undersøkelsen normert for norske barn. Det er den eneste nevromotoriske testen som har standardisert både en motorisk test og en test av Soft Neurological Signs (tvetydige nevrologiske tegn), på samme utvalg barn og ungdom i alderen 4–16 år.

Introduksjonskurs
Introduksjonskurset gir en innføring i den praktiske bruken av NUBU 4-16, og inkluderer  øving på noen av oppgavene og på skåring. Det passer for deg som vurderer å bruke testen eller som nettopp har kjøpt inn testen.

Utviklerne av testen er kursledere: Grete Andrup,fysioterapeut og spesialpedagog, og Harald Janson, psykolog og forsker.

Meld deg på her innen 16. mars.

Les mer om NUBU  her.

Send gjerne invitasjonen videre til kollegaer du tror kan være interessert i kurset.

For ytterligere informasjon, kontakt:

forlagsredaktør Mariann Bakken, mariann.bakken@universitetsforlaget.no, mob: 90 10 44 40

eller markedskonsulent Kristin Sundve kristin.sundve@universitetsforlaget.no, mob: 98 47 85 15

Se video