Velkommen til lansering: Samfunnsernæring

Tid: Fredag 26. april 10–13
Sted: OsloMet, Pilestredet 46, møterom Athene 1

Meld deg på innen 22. april >

Norge og verden står overfor store utfordringer når det gjelder mat, kosthold og ernæring. Boken Samfunnsernæring beskriver noen av utfordringene og hvordan man kan løse disse gjennom politiske virkemidler og tiltak som fremmer et godt kosthold i ulike grupper av befolkningen.

Program

10:00: Velkommen

10:20: Bokens redaktører, Dagrun Engeset, Liv Elin Torheim og Nina Cecilie Øverby: Hvorfor skrive en bok om samfunnsernæring?

11:00: Faglige innlegg: 
Erik Arnesen: Norsk ernæringspolitikk
Elisabet Hillesund: Samfunnsernæring rettet mot grupper: Tidlig alder
Frøydis Nordgård Vik: Samfunnsernæring på ulike arenaer: Skole
Laura Terragni: Måltidets betydning
Mari Myhrstad: Gener og samfunnsernæring

12:30: Avslutning, spørsmål og lunsj 

Produktet   ble lagt til i handlekurven. Se handlekurven

x