Vi inviterer til boklansering av «Makt og opposisjon: De politiske partiene som demokratisk paradoks»

Boka diskuterer partienes rolle i det norske demokratiet. Hva ved partiene fungerer relativt bra i Norge, og hva fungerer ikke så godt? Boka tar for seg de norske partienes utforming og virke både i sivilsamfunnet og i Storting og regjering, sett i et internasjonalt perspektiv. Den inneholder både fagartikler og essays.

Meld deg på arrangementet her

Tid: Tirsdag 30. april 2019 kl. 12:00–14:00
Sted: Litteraturhuset. Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

Arrangementet er åpent for alle og gratis. Etter lanseringen blir det internasjonalt faglig seminar i anledning professor Knut Heidars 70-årsdag.

Kontakt Institutt for statsvitenskap, UiO ved ilze.gehe@stv.uio.no for program og påmelding.

• Presentasjon av boka, ved redaktørene
  • Kommentar fra Marie Demker, Professor, Gøteborgs Universitet: Norske partier og demokrati sett fra Sverige

Kommentarer fra:

• Kristin Clemet (Civita)
  • Ketil Raknes (Høyskolen Kristiania)
  • Bjørnar Moxnes (Rødt)