Vi søker ny forlagsredaktør juss

Vil du bli en del av denne gjengen som jobber med juridisk faglitteratur?

Universitetsforlaget er en ledende utgiver av juridisk litteratur av høy kvalitet og er et forlag i sterk vekst. Nå søker vi etter en forlagsredaktør som skal jobbe med juridisk faglitteratur og juridiske læremidler, både på papir og digitalt.

Du må ha høyere juridisk utdannelse og helst erfaring fra redaksjonelt arbeid.

Vi er på jakt etter en selvstendig og effektiv person med meget gode samarbeidsevner, dokumentert evne til å håndtere mange oppgaver samtidig og utpregede nettverksbyggende egenskaper. Forlagsredaktøren er ansvarlig for utvikling av faglitteratur og nye læremidler for høyere utdanning.

Stillingen innebærer budsjettansvar.

Viktige arbeidsoppgaver:

• initiering, vurdering og utvikling av nye fagbøker og læremidler
  • forvaltning av tidligere utgivelser budsjettering og resultatoppfølging
  • vurdering og utvikling av digitalt innhold

Vi kan tilby et hektisk, morsomt og spennende arbeidsmiljø i Norges ledende fagbok- og tidsskriftforlag.

Universitetsforlaget har subsidiert kantine, sommertid, fleksitid og lønn etter forlagets lønnssystem.

Vi ser fram til å motta din søknad og CV snarest og senest innen 21. januar 2018.
Søk på stillingen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Forlagssjef Hege Gundersen, tlf.: 911 96 439, e-post:  hege.gundersen@universitetsforlaget.no.