Vi søker to nye forlagsredaktører for juss

Universitetsforlaget er en ledende utgiver av juridisk litteratur av høy kvalitet. Forlaget er i sterk vekst, og nå trenger vi to nye forlagsredaktører for juss som skal bidra til videre fremgang og utvikling. Den ene stillingen er primært knyttet til innholdsutvikling på forlagets digitale jusstjeneste, Juridika, og den andre til utvikling av juridisk faglitteratur og lærebøker for høyere utdanning.

Redaktørene må ha høyere juridisk utdannelse. For å lykkes må du være selvstendig og effektiv, samarbeide godt, kunne håndtere mange oppgaver samtidig og være en god nettverksbygger. Du må ha interesse og talent for prosjektledelse, og gjerne erfaring fra redaksjonelt arbeid. Stillingene innebærer budsjettansvar og resultatoppfølging.

Viktige arbeidsoppgaver for forlagsredaktør digital juss er

• utvikling av nye redaksjonelle produkter
  • akkvirering, utvikling, kvalitetssikring og forvaltning av juridiske tekster
  • prosjektledelse

Viktige arbeidsoppgaver for forlagsredaktør juridisk faglitteratur og juridiske lærebøker er

• akkvirering, vurdering og utvikling av nye fagbøker og læremidler
  • forvaltning av tidligere utgivelser
  • vurdering, kvalitetssikring og utvikling av digitalt innhold

Universitetsforlaget samarbeider med de fremste jussmiljøene i landet. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med trivelige kollegaer i Norges ledende fagbok- og tidsskriftforlag. Forlaget tilbyr subsidiert kantine, sommertid, fleksitid og lønn etter forlagets lønnssystem.

Søk på begge stillingene eller på den som passer best for deg. Søknadsfrist: 16. desember 2018.

Søk på stillingene her.

Spørsmål om stillingen?

Spørsmål om stillingen kan rettes til redaksjonssjef Camilla Klevan, tlf. 918 55 833 eller forlagssjef Hege Gundersen, tlf. 911 96 439.