Redaktør til Jussen Venner – Oslo

Jussens Venner har to studenter som redaktører, én i Oslo og én i Bergen. Oppdraget til den nåværende redaktøren i Oslo utløper, og vi søker hans etterfølger.

Vi søker redaktør til tidsskriftet PLAN

PLAN er et tidsskrift for samfunnsplanlegging, bolig- og byplan og regional utvikling. Vi søker deg som har erfaring fra arbeid i mediene, gjerne også fagtidsskrift.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2017

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

Norsk pedagogisk tidsskrift feirer 100 år!

Hvor står dannelsesspørsmålet i dagens skoledebatt?

Vinnere av Naturens skrivekonkurranse

Redaksjonen har kåret tre vinnere av skrivekonkurransen i forbindelse med 140-årsjubileumet til tidsskriftet Naturen.

Vinneren av Årets tidsskriftsartikkel 2015!

Tausheten om Libya av Terje Tvedt, publisert i Nytt Norsk Tidsskrift nr. 3 2015.

Nytt Norsk Tidsskrift inviterer til lansering og debatt torsdag 26. mai klokka 18.00

Lanseringen finner sted hos Universitetsforlaget på Sehesteds plass. Enkel servering, alle er hjertelig velkomne.

Planlegge fremtiden? Tidsskriftet Plan inviterer til debatt og til festlig feiring!

I anledning PLANs 50-års jubileum nå i 2016, inviterer tidsskriftet til åpent debattmøte og en liten feiring av bladet!