Redaktører til Tidsskrift for psykisk helsearbeid

Universitetsforlaget søker to redaktører til Tidsskrift for psykisk helsearbeid fra 1. januar 2019.

Redaktør til Jussen Venner – Oslo

Jussens Venner har to studenter som redaktører, én i Oslo og én i Bergen. Oppdraget til den nåværende redaktøren i Oslo utløper, og vi søker hans etterfølger.

Vi søker redaktør til tidsskriftet PLAN

PLAN er et tidsskrift for samfunnsplanlegging, bolig- og byplan og regional utvikling. Vi søker deg som har erfaring fra arbeid i mediene, gjerne også fagtidsskrift.

Norsk filosofisk tidsskrift utlyser Call for Papers

Temanummer av Norsk filosofisk tidsskrift om «filosofihistoriens glemte kvinnelige pionerer». Gjesteredaktør: Hilde Vinje. Leveringsfrist: 1. mars 2018.

Vinner av Årets tidsskriftpris 2016

Tildeles Knut Fossestøl, Eric Breit og Elin Borg for artikkelen « Hvorfor lykkes ikke NAV-kontorene med å jobbe mer arbeidsrettet?», publisert i  Søkelys på arbeidslivet, nr. 1-2/2016.

Nytt Norsk Tidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2017

– I 2017 trenger vi en opplyst samtale og et levende Nytt Norsk Tidsskrift i kampen mot falske nyheter, skriver juryen i sin begrunnelse.

Norsk pedagogisk tidsskrift feirer 100 år!

Hvor står dannelsesspørsmålet i dagens skoledebatt?

Vinnere av Naturens skrivekonkurranse

Redaksjonen har kåret tre vinnere av skrivekonkurransen i forbindelse med 140-årsjubileumet til tidsskriftet Naturen.

Vinneren av Årets tidsskriftsartikkel 2015!

Tausheten om Libya av Terje Tvedt, publisert i Nytt Norsk Tidsskrift nr. 3 2015.

Nytt Norsk Tidsskrift inviterer til lansering og debatt torsdag 26. mai klokka 18.00

Lanseringen finner sted hos Universitetsforlaget på Sehesteds plass. Enkel servering, alle er hjertelig velkomne.