Velg format

På lager
kr 519

Analyse av finansregnskapet

Analyse av finansregnskapet

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788251837491
  • Utgivelsesdato: 15.01.1999
  • Bokgruppe: 212
Analyse av finansregnskapet erstatter boken Analyse av regnskapet av samme forfatterpar, og fokuserer i større grad på finansregnskapets eksterne funksjon. Boken er tilpasset rammeplanen, og det er lagt vekt på å gi en teoretisk tilnærming til sentrale regnskapsprinsipper og måleproblemer. Boken er oppdatert i henhold til ny regnskapslov, som sammen med utvalgte deler av aksjeloven og skatteloven, følger boken i egne vedlegg. Den egner seg derfor også som oppslagsbok.

Tor Busch

Tor Busch er professor ved Høyskolen i Sør-Trøndelag. Han er utdannet siviløkonom og dr.oecon fra Norges Handelshøyskole. Busch har lang og omfattende undervisningserfaring. Han har publisert en lang rekke vitenskapelig artikler og skrevet mange fagbøker. Han har i tillegg jobbet som rådgiver overfor næringsliv og forvaltning.
Mer informasjon om forfatteren

Kjell Banken

Kjell Banken er førsteamanuensis ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, avdeling Trondheim Økonomiske Høgskole. Han er utdannet siviløkonom og HA fra Norges Handelshøyskole. Kjell Banken har lang og omfattende forsknings- og undervisningserfaring og har skrevet mange bøker og artikler innen økonomi, strategi og ledelse. Han har jobbet som veileder overfor næringsliv og offentlig forvaltning og er en mye brukt foredragsholder.
Mer informasjon om forfatteren