Ledig stilling

Forlagsredaktør barnevern, sosialt arbeid og vernepleie


Universitetsforlaget er landets ledende utgiver av akademisk litteratur og et forlag i vekst. Nå utvider vi ytterligere og søker etter en drivende dyktig redaktør til fagområdene barnevern, sosialt arbeid og vernepleie. 

Du må ha master fra et relevant fag og erfaring fra redaksjonelt arbeid. Vi er på jakt etter deg som er selvstendig og effektiv, er skikkelig god på samarbeid og å bygge nettverk. Du bør også kunne dokumentere at du kan håndtere mange oppgaver samtidig. 

Forlagsredaktøren er ansvarlig for utvikling av nye læremidler for høyere utdanning, både på papir og digitalt.

Viktige arbeidsoppgaver:
• initiering, vurdering og utvikling av nye fagbøker og læremidler
• overvåking og forvaltning av tidligere utgivelser
• utvikling av digitale læremidler

Vi forventer at du bidrar til å bevare og utvikle vårt gode arbeidsmiljø. Du skal jobbe i en høyt ansett kunnskapsbedrift med solid faglig kompetanse, og du blir en del av et forlag hvor vi brenner for å utvikle, kvalitetssikre og formidle faglitteratur fra de beste forfatterne og tidsskriftene.

Vi har gode arbeidsbetingelser, som blant annet består av subsidiert kantine, sommertid, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger, feriested, treningsstøtte og lønn etter forlagets lønnssystem.

Søknadsfrist: 2. august 2020

Søk stillingen på Finn

Spørsmål om stillingen kan rettes til forlagssjef Hege Gundersen, tlf.: 911 96 439, e-post: hege.gundersen@universitetsforlaget.no eller sjefredaktør Heidi Norland, tlf.: 934 49 932, e-post: heidi.norland@universitetsforlaget.no