Ledig stilling 

Forlagsredaktør for juridiske utgivelser med en internasjonal dimensjon 


Universitetsforlaget er en ledende utgiver av akademisk litteratur av høy kvalitet. Forlaget er i sterk vekst, og nå søker vi en forlagsredaktør for juss som skal sikre at våre utgivelser oppfyller behovene for relevant internasjonal juss blant våre lesere.

Forlaget har en sterk portefølje på papir, og i 2018 lanserte vi den digitale plattformen Juridika, et solid og effektivt juridisk kvalitetsverktøy og bibliotek. Tjenesten er i kontinuerlig utvikling, og gjennom innovasjon skal vi være en sterk samarbeidspartner for advokater og andre jurister. Er du riktig person, kan du være med på å utvikle denne tjenesten sammen med en entusiastisk redaksjon i forlaget.

Den personen som går inn i stillingen, skal bidra til utvikling av juridisk faglitteratur og lærebøker for høyere utdanning med en internasjonal dimensjon samt innholdsutvikling på vår juridiske tjeneste, Juridika. Vi søker en person med høyere juridisk utdannelse. Som person tenker du strategisk og langsiktig og jobber strukturert og analytisk. Du er selvstendig og effektiv, samarbeider godt og trives med å håndtere mange oppgaver samtidig. Du må være glad i mennesker og en god nettverksbygger. I tillegg bør du ha interesse og talent for prosjektledelse og helst erfaring fra redaksjonelt arbeid.

Viktige arbeidsoppgaver er

  • akkvirering, vurdering, kvalitetssikring og utvikling av digitale juridiske utgivelser og annet digitalt innhold

  • akkvirering, vurdering og utvikling av nye fagbøker og innhold

  • prosjektledelse

Hvorfor skal du jobbe hos oss?

  • Du blir en del av en redaksjon i vekst og utvikling.

  • Du får være med på å videreutvikle en ny juridisk tjeneste som utfordrer markedet.

  • Du får ta del i en viktig og langsiktig satsing i en spennende bransje der det skjer store endringer.

For å trives i rollen bør du være sosial og bidra til å bevare og utvikle vårt gode arbeidsmiljø. Du skal jobbe i en høyt ansett kunnskapsbedrift med solid faglig kompetanse, og du blir en del av et forlag hvor vi brenner for å utvikle, kvalitetssikre og formidle faglitteratur fra de beste forfatterne og tidsskriftene.

Vi har gode arbeidsbetingelser, som blant annet består av subsidiert kantine, sommertid, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger, firmahytte og treningsstøtte.

Spørsmål om stillingen kan rettes til redaksjonssjef Sturla Torkildsen tlf. 920 91 830

Søknadsfrist: 16. november

Søk stillingen på Finn