Ledig stilling som utvikler


Er du god til å forstå forretningsbehov og oversette dem til tekniske behov? Engasjeres du av å levere en tjeneste som vil brukes av tusenvis av nordmenn i deres daglige virke?

Universitetsforlaget er inne i en periode med vekst og ambisiøse utviklingsplaner. Den nye digitale jusstjenesten Juridika samler en stor base juridisk litteratur og rettskilder på samme plattform og skal være det beste verktøyet på nett for norske jurister. Som utvikler hos Universitetsforlaget jobber du tett på det redaksjonelle miljøet for å få en god forståelse av hvilke funksjoner som bør implementeres. Forlaget har høye ambisjoner og du vil kunne utvikle deg gjennom å bevege deg over i nye ansvarsområder og oppgaver.

For å lykkes benytter vi teknikker og ideer fra Lean og DevOps. Teknologistacken består av blant annet React, Java/Kotlin, AWS , PostgreSQL og Rust. Du vil få mye frihet og ansvar og samtidig full støtte fra dyktige og engasjerte fagpersoner i Universitetsforlaget.

Vi søker etter en som har interesse for produktutvikling og har lyst til å jobbe fullstack eller frontend. Du må være en som tar ansvar, er selvgående og nysgjerrig, og har god helhetlig forståelse for produktutvikling. I tillegg må du ha gode norskkunnskaper og høgskole- eller universitetsutdannelse på minimum bachelornivå.

Vi kan tilby et spennende, tverrfaglig, inkluderende og godt arbeidsmiljø i Norges ledende fagbok- og tidsskriftforlag.

Vi ser fram til å motta ditt søknadsbrev og CV innen 18.02.2020

Søk stillingen på finn.no