Choose format

In stock
NOK 169

English for Engineers.

Pilot Edition
Denne læreboka i engelsk er beregnet for Forkurset for 3-årig ingeniørutdanning. Boka skal øve grunnleggende ferdigheter og spesielt arbeid med akademisk skriving som forberedelse til bachelorstudiet. Hvert kapittel har eksempeltekster og lesetekster som er teknologi- og ingeniørrelevante.

Læreboka kan være interessant også for ingeniørstudenter som går Y-veien, og elever på fagskolene.

Denne første utgaven er en prøvebok og forfatterne og forlaget er takknemlige for tilbakemelding fra dem som tester den.

Detailed information

  • Language: English
  • ISBN: 9788215063201
  • Publication date: 20.07.2022
  • Book group: 893

Anders Ulstein

Anders Ulstein (f. 1964) har vært universitetslektor i norsk og samfunnsfag på forkurset ved NTNU i Ålesund siden 2012 (tidligere Høyskolen i Ålesund). Ulstein har tidligere arbeidet innenfor media og samfunnspåvirkning, også internasjonalt.
More about the author

Sandy Tippett

Sandy Tippett jobber som forsker ved Institutt for internasjonal forretningsdrift ved NTNU. Hun har over tretti års erfaring fra ledelse og undervisning i høyere utdanning fra universiteter i Storbritannia og rundt i Europa. Tippett har særlig interesse for språkundervisning i engelsk og fransk for studenter med andre morsmål, og har publisert mye forskning innen dette feltet.
More about the author