Choose format

In stock
NOK 389

Håndbok for ferske lærere

Boka alle ferske lærere trenger for å orientere seg kjapt i skolehverdagen!

Kjære ferske lærer,

Den første tiden som lærer er tøff! Foreldremøte, utviklingssamtale, klasseledelse, kollegasamarbeid, kontaktlærer, vurdering, IOP, IUP... Dette er bare noen av de mange oppgavene du skal mestre og som utdanningen ikke har kunnet forberede deg godt nok til.

"Håndbok for ferske lærere" er en overlevelsesguide skrevet for å gjøre livet som ny litt enklere. To erfarne lærere deler praktiske råd om hvordan du håndterer den mangfoldige lærerrollen, slik at veien blir kort fra praksissjokk til glede over å ha verdens beste jobb!

Her er også godbiter for mer erfarne lærere.

Detailed information

  • Pages: 208
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215021706
  • Publication date: 13.12.2013
  • Book group: 215

Ruth Kristine Moe

Ruth Kristine Moe har lang erfaring som lærer på Engebråten ungdomsskole hvor hun underviser blant annet i norsk og samfunnsfag. Hun har utviklet en leseopplæringskortstokk og har skrevet "Håndbok for ferske lærere" sammen med Harald Ødegaard.
More about the author
Harald Ødegaard

Harald Ødegaard

Harald Ødegaard har lang praksis som lærer i ungdomsskolen og underviser i norsk og samfunnskunnskap på Engebråten ungdomsskole i Oslo. Han er medforfatter av Fabel 8-10 og en mye brukt foredragsholder, blant annet i NyGiv. Vi kjenner ham også som norsklæreren fra tv-serien "Klasse 10B".
More about the author