Choose format

In stock
NOK 349

Introduksjon til interaksjonsdesign

Detailed information

  • Pages: 216
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215027517
  • Publication date: 19.07.2017
  • Book group: 212
Denne boken kommer forhåpentligvis til å ødelegge Internett for deg.

Etter å ha lest den, vil du ikke lenger kunne bruke en nettside, en mobilapp eller andre digitale løsninger bekymringsløst. Du vil ha utviklet evnen til å skille god design fra dårlig design, og du vil kunne sette teori ut i praksis og selv designe gode brukeropplevelser.

Introduksjon til interaksjonsdesign er boken for deg som er helt ny innen fagfeltet, og for deg som jobber innen nærliggende fagområder og vil lære mer om hva interaksjonsdesign handler om.

Her får du en introduksjon til hva interaksjonsdesign og brukeropplevelse er, hvorfor det er så viktig, og hvordan designprosessen gjennomføres for å lage best mulig brukeropplevelser for målgruppene.

For forelesere

Tilleggsressurser for forelesere, som oppgaver og figurer, kan lastes ned via linken nedenfor. Filene er beskyttet med passord. Ta kontakt med forlaget for å få tilsendt passordet.

Last ned ressurser

Tone Nordbø

Tone Nordbø jobber som interaksjonsdesigner, og har bakgrunn fra flere digitalbyråer. Hun har i tillegg undervist ved Universitetet i Bergen og Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology.
More about the author