Choose format

In stock
NOK 349

Introduksjon til interaksjonsdesign

For forelesere

Tilleggsressurser for forelesere, som oppgaver og figurer, kan lastes ned via linken nedenfor. Filene er beskyttet med passord. Ta kontakt med forlaget for å få tilsendt passordet.

Last ned ressurser

Denne boken kommer forhåpentligvis til å ødelegge Internett for deg.

Etter å ha lest den, vil du ikke lenger kunne bruke en nettside, en mobilapp eller andre digitale løsninger bekymringsløst. Du vil ha utviklet evnen til å skille god design fra dårlig design, og du vil kunne sette teori ut i praksis og selv designe gode brukeropplevelser.

Introduksjon til interaksjonsdesign er boken for deg som er helt ny innen fagfeltet, og for deg som jobber innen nærliggende fagområder og vil lære mer om hva interaksjonsdesign handler om.

Her får du en introduksjon til hva interaksjonsdesign og brukeropplevelse er, hvorfor det er så viktig, og hvordan designprosessen gjennomføres for å lage best mulig brukeropplevelser for målgruppene.

Detailed information

  • Pages: 216
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215027517
  • Publication date: 19.07.2017
  • Book group: 212

Tone Nordbø

Tone Nordbø jobber som interaksjonsdesigner og driver UX Norge. Hun har undervist i interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen, Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology og Høyskolen Kristiania i en årrekke. Tone brenner for brukersentrert design, formidling av faget, og bruk av Post-it-lapper i alle ledd i designprosessen.
More about the author