Velg format

På lager
kr 999

EØS-rett

3. utgave

Informasjon om boka

  • Sider: 664
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215017730
  • Utgivelsesdato: 05.09.2011
  • Bokgruppe: 211
EØS-rett gir en innføring i hvordan Norge gjennom EØS-avtalen har blitt en del av rettsutviklingen i EU, hvordan de felles europeiske reglene er gjennomført i norsk rett og hvilke utfordringer dette reiser for norske jurister.

Denne tredje utgaven av EØS-rett er oppdatert med viktige regelendringer som har kommet til siden forrige utgave.

Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Finn Arnesen

Finn Arnesen (1962) er professor og leder for Senter for europarett ved Universitetet i Oslo. Arnesens forskningsområder er europarett, EØS-rett og petroleumsrett. Han ble Dr. juris i 1996 ved Universitetet i Oslo.

(Foto: Universitetet i Oslo)
Mer informasjon om forfatteren

Fredrik Sejersted

Fredrik Sejersted er professor dr. juris og leder av Senter for Europarett.
Mer informasjon om forfatteren

Olav Kolstad

Olav Kolstad er partner i Advokatfirmaet Schjødt AS, der han arbeider innenfor sine spesialfelter konkurranserett, EU/EØS-rett og olje og gass. Kolstad er cand. Jur fra Universitetet i Oslo, der han i 1999 også tok en doktorgrad i konkurranserett. Han var professor ved Universitetet i Oslo frem til oktober 2011. Han har tidligere erfaring fra Norsk Hydros juridiske kontor i perioden 1998-2001 og som partner i Advokatfirmaet Kvale fra 2009-2012.
Mer informasjon om forfatteren

Ole-Andreas Rognstad

Ole-Andreas Rognstad er professor i rettsvitenskap ved Institutt for privatrett, Universitetet i Oslo. Han er også leder av Vederlagsnemnda. Rognstad har tidligere utgitt boken Spredning av verkseksemplar (1999), er medforfatter av boken EØS-rett (3. utgave 2011), og har gitt ut boken Property Aspects of Intellectual Property (2018).
Mer informasjon om forfatteren

Sten Foyn

Sten Foyn er advokat i Haavind Vislie.
Mer informasjon om forfatteren