Velg format

På lager
kr 299

EXPHIL03

En komplett guide
Boken gir god hjelp til å forstå, få oversikt over og huske exphil-pensum ved Universitetet i Oslo. En god ledsager både underveis i studiet og i innspurten til eksamen.
Forfatterne går grundig gjennom alle originaltekstene, og filosofer og fagområder sees i sammenheng. Originaltekstsammendragene innledes med «kjernespørsmål», og hvert kapittel avsluttes med en «ettertanke» som oppsummerer og ser tematikken i et videre perspektiv. Her er også råd til oppgaveskrivning, eksempler på oppgavedisposisjon, samt liste over tidligere gitte eksamensoppgaver.

Informasjon om boka

  • Sider: 176
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215009056
  • Utgivelsesdato: 05.04.2006
  • Bokgruppe: 217

Harald Kristian Schjelderup

Harald Kr. Schjelderup (f. 1968) har lang erfaring som exphil-lærer og har i flere år vært tilknyttet Filosofisk Prosjektsenter AS.
Mer informasjon om forfatteren

Øyvind Olsholt

Øyvind Olsholt (f. 1963) er magister i filosofi fra Universitetet i Oslo. Etter noen år som filosofilærer startet han Barne- og ungdomsfilosofene ANS sammen med filosofektefelle Ariane Schjelderup. Han utga prisvinnerboken «Filosofi i skolen» i 1999, og var medforfatter til boken «Filosofiske samtaler i barnehagen» i 2008.
Olsholt har jobbet med filosofi med barn siden 1998, og har siden vært tilknyttet en rekke skoler, barnehager og institusjoner på prosjektbasis.
Mer informasjon om forfatteren