Velg format

På lager
kr 399

Gynekologi

Kort og godt

Informasjon om boka

  • Sider: 288
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215007908
  • Utgivelsesdato: 18.08.2008
  • Bokgruppe: 213
Gynekologi, kort og godt, er en systematisk og praktisk fremstilling av faget gynekologi. Boken gir en lettfattelig oversikt over aktuelle gynekologiske emner og en konkret veiledning i forhold til utredning, behandling og behov for viderehenvisning.
Her finner leseren nyttige nettadresser og en link til lovverk. Boken kan med fordel leses i sammenheng, men det er lagt vekt på at den skal være velegnet som oppslagsbok i en travel praksishverdag.

Bokens primære målgrupper er medisinstudenter og turnuskandidater. For turnuskandidaten i distriktet er boken uunnværlig.

Leger i allmennpraksis, legevaktsleger, leger i andre spesialiteter som møter gynekologiske problemstillinger, og interesserte jordmødre og helsesøstre vil også ha nytte og glede av boken.

Gynekologi kort og godt, bygger på forfatternes egen utgivelse Gynekologi i allmennpraksis, Tano Aschehoug 1999.

Hilde Beate Gudim

Hilde Beate Gudim (f. 1954) er spesialist i allmennmedisin og har jobbet som allmennpraktiker siden 1981, foruten en avstikker til psykiatrien. Hun har holdt en rekke kurs i gynekologi.
Mer informasjon om forfatteren

Kari Hilde Juvkam

Kari Hilde Juvkam (f. 1953) er spesialist i allmennmedisin og har jobbet som allmennpraktiker i Grimstad fra 1983. Hun er universitetslektor (praksislærer) ved UiO.
Mer informasjon om forfatteren