Velg format

På lager
kr 359

Håndbok for ferske lærere

Informasjon om boka

  • Sider: 208
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215021706
  • Utgivelsesdato: 13.12.2013
  • Bokgruppe: 215
Boka alle ferske lærere trenger for å orientere seg kjapt i skolehverdagen!

Kjære ferske lærer,

Den første tiden som lærer er tøff! Foreldremøte, utviklingssamtale, klasseledelse, kollegasamarbeid, kontaktlærer, vurdering, IOP, IUP... Dette er bare noen av de mange oppgavene du skal mestre og som utdanningen ikke har kunnet forberede deg godt nok til.

"Håndbok for ferske lærere" er en overlevelsesguide skrevet for å gjøre livet som ny litt enklere. To erfarne lærere deler praktiske råd om hvordan du håndterer den mangfoldige lærerrollen, slik at veien blir kort fra praksissjokk til glede over å ha verdens beste jobb!

Her er også godbiter for mer erfarne lærere.

Ruth Kristine Moe

Ruth Kristine Moe har lang erfaring som lærer på Engebråten ungdomsskole hvor hun underviser blant annet i norsk og samfunnsfag. Hun har utviklet en leseopplæringskortstokk og har skrevet "Håndbok for ferske lærere" sammen med Harald Ødegaard.
Mer informasjon om forfatteren

Harald Ødegaard

Harald Ødegaard har lang praksis som lærer i ungdomsskolen og underviser i norsk og samfunnskunnskap på Engebråten ungdomsskole i Oslo. Han er medforfatter av Fabel 8-10 og en mye brukt foredragsholder, blant annet i NyGiv. Vi kjenner ham også som norsklæreren fra tv-serien "Klasse 10B".
Mer informasjon om forfatteren