Velg format

På lager
kr 199

Kjære Karoline

Jeg er barnehagelæreren din
«Alle barn, alle Karoliner der ute, trenger en barnehagelærer som både ser og ønsker å se hele barnet».

Barn, barndom og barnehagens innhold er stadig tema i samfunnsdebatten. Aktuelle bøker, rapporter og lovtekster sier noe om hvordan de ansatte i barnehagen bør og skal bidra for å oppfylle barnehagens viktige samfunnsmandat. Men hvordan er det egentlig i barnehagen?

Det siste tiåret har det skjedd store endringer i barnehagen, både strukturelt og faglig. Noe er likevel uforandret; en treåring er fortsatt bare tre år og helt avhengig av at de voksne i barnehagen vet hva som er aller viktigst i det daglige.

Eivor Evenrud mener det viktigste i en barnehagelærergjerning er å forstå barnas eviggyldige og individuelle hverdagsbehov. Barns behov er uavhengig av pedagogiske trender. I denne sterke og personlige boka deler hun sin kunnskap og sine opplevelser fra ti år som pedagogisk leder i praksisfeltet.

Boka egner seg for studenter i barnehagelærerutdanningen og alle andre som er engasjert i barnehagen.


«I en tid der både politikere, akademia og media fester stor lit til pedagogisk forskning og en vitenskapeliggjøring av barnehager, har Evenrud levert et sympatisk kampskrift for verdien av det umiddelbare, ikke-planlagte møtet mellom små og store mennesker.»
Markus Lindholm, Utdanning

Informasjon om boka

  • Sider: 136
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215024929
  • Utgivelsesdato: 16.11.2015
  • Bokgruppe: 215

Eivor Evenrud

Eivor Evenrud er utdannet barnehagelærer med ti års erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Hun har et sterkt engasjement for barns medvirkning, barns lek og barns rett til en trygg og god barndom.
Mer informasjon om forfatteren