En tverrfaglig pensumbok til den nye barnehagelærerutdanningen, med fagdidaktiske utfordringer innenfor de forskjellige kunnskapsområdene.

Gode barnehagelærere må ha forståelse for hvordan fagområdene kan flettes inn i hverandre og utfylle hverandre. Bokas kapitler tar utgangspunkt i studentprosjekter og viser viktigheten av slik tverrfaglighet i barnehagen. Leseren får tips og ideer og gode eksempler på hvordan tverrfaglighet enkelt kan oppnås.

Boka retter seg mot studenter i barnehagelærerutdanningen, og den vil være til inspirasjon for barnehagelærere i praksisfeltet.

Margaret Eilifsen er lektor i barnehagepedagogikk ved Høgskolen i Bergen. De øvrige bidragsyterne er: Nils Tore Gram Økland, Inger-Lisa Møen, Grete Skjeggestad Meyer, Leif Bjørn Skorpen, Ragnhild Heidi Fauske, Dag Skram, Eivind Rogne, Anne Randi Fagerlid Festøy, Åshild Sævik, Eli-Kari Sjåstad Åsebø, Anette Sofie Bernsen, Amund Langøy, Henriette Harbitz, Hans Mark Svedal, Ingunn Reistad og Torhild Høydalsvik.

Målform b/n
Utgivelsesår 2014