Boka om ledelse i barnehagen

2. utgave

Kjell Aage Gotvassli

Forventet på lager 10.04.2019

Bestill vurderingseksemplar

Barn trenger gode barnehager, gode barnehager trenger god ledelse, og god ledelse forutsetter at den gode barnehagelederen har grunnleggende kunnskap om organisasjon og ledelse. Barnehagelederen skal være synlig, lede det målstyrte arbeidet og motivere medarbeiderne til innsats.

Boka er forskningsbasert og ser på utviklingen av lederrollen i barnehagen i henhold til planer, lover og forskrifter. Forfatteren drøfter konsekvenser for praktisk ledelse og gir leseren god forståelse av personalledelse, pedagogisk ledelse, strategisk ledelse og administrativ ledelse. Denne nye utgaven er spesielt oppdatert i tråd med rammeplanen av 1. august 2017, og mye av den forskningen som er kommet om lederrollen i barnehagen siden 2013.

Dette er boka om ledelse, for alle ledere på alle nivåer, i barnehagen. Den er skrevet for barnehagelærerstudenten, og for de som allerede jobber som ledere i barnehagen.

Utgivelsesår 2019
Salgsdato 10.04.2019