Læring i elevteam

Forpliktende samarbeid for strukturert faglig og sosial læring

Egil Hjertaker

Forventet på lager 18.10.2019

Bestill vurderingseksemplar

Hvordan kan teamarbeid styrke elevenes læring og utvikling?
Denne håndboka viser hvordan lærere kan gjennomføre gode læringsprosesser i elevteam, for alle elever på alle trinn.

Forfatterne viser hvordan lærere kan gjennomføre gode læringsprosesser i elevteam, for alle elever på alle trinn. Hovedprinsippet for Læring i elevteam er at målet formuleres slik at elevene blir positivt, gjensidig avhengige av hverandre for å lykkes, faglig og sosialt.
Læring i elevteam bygger på teorier, forskning og praksis fra David og Roger Johnsons metode Cooperative Learning, og samtidig på forfatternes egne erfaringer fra arbeid med samspill og læring i team over flere år.
Metoden brukes i dag over hele verden, på alle utdanningsnivåer; fra barnehage- til universitetsnivå. Noen tilnærminger til metoden er kjent i Norge som Læring gjennom samarbeid eller Samarbeidslæring.
Målgruppa for boka er lærerstudenter, lærere og skoleveiledere.
Karin og Egil Hjertaker er erfarne pedagoger som selv har brukt og utviklet metoden gjennom mange år. De holder også kurs der deltakerne både får lære prinsippene og prøve metoden i praksis.

Utgivelsesår 2019
Salgsdato 18.10.2019