«Veldig oversiktlig og god bok. Kjøpet av `Legathåndboken¿ er en av de beste investeringene jeg noen gang har gjort.»
Olav Schewe, forfatter av boken «Superstudent»,
Oxford-student og stipend-mottaker

Prøver du å finansiere drømmestudiene i utlandet? Trenger korpset nye instrumenter? Er du på jakt etter forskningsmidler? Skal du starte en interesseforening?

«Legathåndboken 2020» gir deg en oppdatert oversikt over stipend og legater til utdanning, videreutvikling, kultur, idrett og forskning samt til sosial hjelp.

Her finner du informasjon om hvor mye det kan søkes om, søknadsfrist, begrensninger og forutsetninger for å kunne søke, om det er nødvendig med eget søknadsskjema, hvor søknadsskjemaet skal sendes og e-post- og internettadresser som gjør det mulig å kontakte det enkelte legat- og stipendstyre.

2020-utgaven er oppdatert og revidert: Legatstyrene er kontaktet og har kommet med ny informasjon. Uaktuelle legater er strøket og nye har kommet til.

Utgivelsesår 2019
Salgsdato 15.11.2019