Superstudent

Lær mer effektivt, få bedre karakterer, 2. utgave

Olav Schewe

Bestill vurderingseksemplar

Ønsker du å lære mer effektivt og få bedre karakterer? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid? Da er dette boken for deg.

«Superstudent» er bestselgeren om studieteknikk, skrevet av en som selv gikk fra å være gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene.

Du lærer hvordan du:
- tar bedre notater
- leser mer effektivt
- får mest mulig ut av forelesningene
- får mer ut av gruppearbeid
- gir bedre eksamenssvar
- motiverer deg selv

«Superstudent» er basert på oppdatert forskning om effektivt læring. Boka er oversatt til 18 språk og har solgt over 25 000 eksemplarer bare i Norge.

«Denne boken skulle jeg gjerne hatt som student! Det er en komprimert pakke av gode studieteknikker, solid forankret i forskning.»
Eva Tryti, psykologspesialist

Utgivelsesår 2018
Salgsdato 28.06.2018

Fem gode tips til deg som er helt fersk som student!

Er du ny på campus og lurer på hvordan du skal gripe an den nye tilværelsen? Forfatteren av Superstudent gir deg et forsprang med fem solide tips.

Les hele saken her.

Hør Olav Schewe i Universitetsforlagets podcast