Kommunikasjon er selve limet i enhver organisasjon. Denne boka hjelper deg både å forstå og forbedre internkommunikasjonen i din virksomhet.

Dette er en bok for kommunikatører, studenter, ledere, tillitsvalgte, HR- og digitaliseringsansvarlige, og alle som har et definert kommunikasjonsansvar i virksomheten. Boka handler om hvordan man kan planlegge og tilrettelegge for moderne og målrettet internkommunikasjon. Det legges vekt på analyse og strategi, planlegging og evaluering. Denne 5. utgaven er gjennomgående oppdatert, og halvparten av innholdet er helt nytt. Dette sier noe om de store endringene som har funnet sted i arbeidslivet siden forrige utgave. Boka inneholder mange ferske eksempler og case på hvordan internkommunikasjon utøves i dagens arbeidsliv.

Forord av professor Peggy Simcic Brønn ved Handelshøyskolen BI.

Utgivelsesår 2019
Salgsdato 27.09.2019