Prosjektledelse, 4. utgave

- fra initiering til gevinstrealisering

Jan Terje Karlsen

Bestill vurderingseksemplar
Boken har egen nettressurs

Dette er en grundig innføring i prosjektarbeid. Boken gir en helhetlig gjennomgang av så vel prosjektprosessen som de teknisk-metodiske aspektene med prosjektarbeid.

«Prosjektledelse - fra initiering til gevinstrealisering» dekker alle de viktigste emnene i faget på en klar og oversiktlig måte. Boken er rik på praktiske eksempler fra ulike bransjer, og leseren får illustrert alle aspektene ved prosjektarbeid ved hjelp av gjennomgående case.

Denne 4. utgaven er gjennomgående revidert og faglig oppdatert. Nye aktuelle eksempler og case er tatt med. Det er utarbeidet støttemateriell til både studenter og forelesere som ligger gratis tilgjengelig på www.universitetsforlaget.no/prosjektledelse. Disse ressursene vil bli oppdatert.

Med sin klare struktur og gode øvelser til hvert kapittel henvender «Prosjektledelse» seg i første rekke til studenter, men boken vil også være nyttig for alle som jobber i og med prosjekter. Prosjektmedarbeidere vil kunne bruke boken som guide og oppslagsverk for å lære seg teknikker for å håndtere de daglige utfordringene eller for å øke sin forståelse av prosjektets betydning for å realisere virksomhetens strategi og gevinst.

Utgivelsesår 2016
Salgsdato 19.12.2016