«Reaksjoner og mekanismer i organisk kjemi» er et nyttig og oversiktlig støttehefte til organisk kjemi for universitet og høyskole.

Organisk kjemi er et stort og komplekst fagområde med mange detaljer å holde styr på. Det kan lett bli overveldende å orientere seg i den store informasjonsmengden i en typisk lærebok i faget. Derfor har Alexander H. Sandtorv samlet de viktigste reaksjonene, mekanismene og begrepene fra organisk kjemi i dette heftet.

Store og nyttige oversikter viser de vanligste reaksjonene med betingelser og reagenser. Reaksjonsmekanismer er også vist i detalj, sammen med oversiktstabeller, lister og regler som det er viktig å kunne.

Boken passer som støttelitteratur til de fleste læreverk i organisk kjemi og egner seg like godt når en leser, som når en løser oppgaver, pugger eller forbereder seg til eksamen.

ISBN 9788215031996
Utgivelsesår 2019