Repetisjonshefte til Samfunnsvitenskapenes forutsetninger

Nils Gilje, Harald Grimen

Ikke på lager

Bestill vurderingseksemplar

En hjelper til læreboken "Samfunnsvitenskapenes forutsetninger". På en pedagogisk og lettfattelig måte får du korte sammendrag av hovedpunktene i læreboken.

Heftet tar for seg de sentrale vitenskapsfilosofiske problemstillingene i moderne samfunnsvitenskap. På en pedagogisk og lettfattelig måte får du korte sammendrag av hovedpunktene i læreboken. I tillegg presenteres eksamensoppgaver som har blitt gitt til forberedende prøver, løsningsforslag og råd for hvordan du skriver gode oppgaver.

Repetisjonsheftet gjør deg bedre rustet til å forstå og huske lærestoffet. Bruk det når du leser læreboken, arbeider i kollokvier, og ikke minst når du forbereder deg til eksamen. Det lønner seg!

"Samfunnsvitenskapenes forutsetninger" er pensum på ex.phil. ved flere læresteder og brukes som innføringsbok både på universiteter, distriktshøgskoler og sosialhøgskoler. Boken er oversatt både til dansk og svensk.

Utgivelsesår 2002
Salgsdato 30.07.2002