Velg format

kr 339
Forventet i salg 02.05.2021

Pårørendekommunikasjon

Ved krise og katastrofer

Informasjon om boka

  • Sider: 220
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215041384
  • Utgivelsesdato: 02.05.2021
  • Bokgruppe: 214
Hvordan ta vare på berørte etter krise og katastrofe? Hvordan kommunisere med etterlatte, pårørende, overlevende? Dette er en bok som retter seg mot alle som er eller burde være opptatt av kommunikasjonsberedskap og samarbeid med pårørende.

Kjell Brataas, som selv har deltatt i håndteringen av en rekke kriser og katastrofer, har intervjuet et stort antall mennesker i inn- og utland. De forteller om erfaringene sine med å være overlevende, pårørende eller yrkesmessig tilknyttet ulike typer kriser og katastrofer. Lærdommen fra de personlige beretningene diskuteres i lys av organisasjons- og kommunikasjonsfaglig forskning, og samles i et sett med erfaringsbaserte råd.

Boken retter seg mot alle som kan komme til å bli involvert i håndteringen av en krise eller katastrofe. Den vil være særlig interessant for beredskapsansvarlige, kommunikasjons- og personalmedarbeidere, ledere i offentlige og private virksomheter, psykologer, journalister, forskere og studenter på høgskoler og universiteter.

Kjell Brataas

Kjell Brataas arbeider som kommunikasjonsrådgiver. Han har både studert og deltatt i håndteringen av flere større kriser og katastrofer, og er en ofte benyttet foreleser og foredragsholder både i Norge og
internasjonalt.
Mer informasjon om forfatteren