Velg format

På lager
kr 319

Skriv så det selger!

En bok for deg som vil overtale og overbevise. 3. utgave
«Skriv så det selger!» er en morsom og lettfattelig bok om teknikker vi alle kan lære. Det er en verktøykasse for deg som vil overbevise, overtale og selge.
Skriver du brosjyre- eller reklametekster? Sender du ut pressemeldinger? Eller har du en blogg som skal vekke interesse for produktene dine? Her får du praktiske tips du kan ta i bruk med en gang for å skrive tekster som treffer.

Du lærer:
- målgruppefokus
- enkle retoriske virkemidler
- oppbygging av teksten
- sjangerbevissthet
- om ord og bilder som får leseren til å våkne

Denne 3. utgaven inneholder et nytt kapittel om innholdsmarkedsføring; om å skrive slik at leseren husker deg og forbinder produktene dine med noe positivt.

«Stappfull av gode eksempler og praktiske råd - og veldig morsom!»
Helene Uri, forfatter og språkviter

«Dette er en annerledes og uvanlig underholdende fagbok - praktisk orientert og med svært gode eksempler og tips. Med hjelp fra historiefortelling, retorikk og kreative metoder viser «Skriv så det selger» veien til gode, selgende tekster innenfor mange sjangre.»
Rune Semundseth, businessmastering AS, forretningsutvikler, foredragsholder og forfatter/skribent

«Christine Calvert skriver lett, morsomt og givende. Det er sjelden jeg ser fram til å lese en fagbok på sengen, men denne er unntaket!»
Kristin Hessen Olsen, informasjonsdirektør, Nexans

Informasjon om boka

  • Sider: 120
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215027227
  • Utgivelsesdato: 24.05.2016
  • Bokgruppe: 222

Christine Calvert

Christine Calvert driver firmaet Tekstdoktor og har jobbet med innholdsutvikling i over 30 år, bl.a. som global webredaktør. Med et ekstra stort hjerte for klarspråk underviser hun i digital markedsføring, journalistikk og akademisk skriving. Hun har tidligere utgitt «Skriv så det selger» (2016) og «Skriv for nettet - kort og godt» (2010). Christine er en særdeles populær og anerkjent foredragsholder. Hun sitter i juryen for NTBs språkpris og er juryleder for Best i tekst.
Mer informasjon om forfatteren