Velg format

På lager
kr 319

101 ting vi gjerne skulle visst da vi begynte å behandle pasienter med angstlidelser

Denne boka gir korte, spissformulerte råd og tips som både vil være til nytte og ettertanke for deg som skal behandle pasienter med angstlidelser, og for deg som ønsker å håndtere din angstlidelse på en god måte.
Gerd Kvale og Bjarne Hansen forener erfaring med kliniske betraktninger og forskning når de formidler 101 ting som de selv gjerne skulle visst da de begynte å behandle pasienter med angstlidelser. Boka er organisert i korte, spissformulerte råd, tips og funderinger som kan leses enkeltvis, og som forhåpentligvis både er til nytte og ettertanke.

«Veldig bra, dette kommer til å bety mye for mange!» Brigt Bovim, spesialist i allmennmedisin.

«Jeg anbefaler boka på det varmeste som et viktig og annerledes bidrag
til selvhjelpslitteraturen og som nyttig forberedelse til behandling.» Kristen Hagen, psykolog.

Informasjon om boka

  • Sider: 136
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215023021
  • Utgivelsesdato: 06.12.2013
  • Bokgruppe: 224

Gerd Kvale

Gerd Kvale har snart 30 års erfaring med behandling av angstlidelser. Kvale er ansatt som professor i klinisk psykologi ved Institutt for klinisk psykologi, Universitetet i Bergen. De siste årene har hun ledet OCD-teamet i Helse Bergen.
Mer informasjon om forfatteren

Bjarne Kristian Aaslie Hansen

Ph.d. og psykologspesialist Bjarne Hansen har mer enn ti års erfaring som psykolog og er en av de fremste OCD-behandlerne i landet. Han mottok i 2012 Åsa Gruda Skards pris til den som på en særlig måte "bidrar til å gjøre psykologisk kunnskap tilgjengelig og til nytte for folk flest".
Mer informasjon om forfatteren