Velg format

På lager
kr 359

Aksjeskolen

Anmeldelser:

  • "Aksjeskolen – en bok som garantert gjør deg til en bedre investor" - Finanseksperten.no

«Aksjeskolen» gir deg en grundig innføring i aksjer og børs, så du kan forstå hva som foregår i markedet og hvorfor. Boken er så lettfattelig at den er en glede å lese. Samtidig er den så dyptpløyende at også profesjonelle aktører har noe å lære.

Boken gir deg både et innblikk og et dypdykk i alt som dreier seg om aksjemarkedet; fra vurdering av enkeltaksjer til mer generelle råd og tips. Her kan du lese om porteføljeteori, markedets psykologi, viktige nøkkeltall, snurrigheter i aksjemarkedet og risiko og avkastning på kort og lang sikt. Samt mye annet du kan ha nytte av å vite om du virkelig vil forstå aksjemarkedet og kanskje tjene penger på det.

«Aksjeskolen» er en kraftig revidert og fullstendig oppdatert utgave av salgssuksessen med samme navn som kom ut første gang i 1994.


Denne boka gir deg det du trenger av kunnskap for å navigere i aksjemarkedet - og verktøyene for å finne morgendagens vinnere.
Arild Hille, Head of Equities i Pareto Securities

De aller fleste finansbøkene er veldig teoretiske, og det er ikke så lett å koble det man lærer, til hvordan finans praktiseres i hverdagen i et meglerhus eller forvaltningsselskap. Aksjeskolen er den boka jeg anbefaler alle å lese dersom de ønsker å lære seg mer praktisk finans. Boka er både veldig lærerik og lettlest.
Gaute Eie, Co Head of Equities & Fixed Income i ABG Sundal Collier

Informasjon om boka

  • Sider: 264
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215030920
  • Utgivelsesdato: 16.09.2020
  • Bokgruppe: 312
Finn Øystein Bergh

Finn Øystein Bergh

Finn Øystein Bergh er Chief Economist and Strategist i Pareto Asset Management. Han er utdannet siviløkonom, MBA, statsviter og samfunnsøkonom. Tidligere har han jobbet som journalist, sjeføkonom og redaksjonssjef i Kapital og vært investeringsdirektør i Pareto AS og i Pareto Asset Management.
Mer informasjon om forfatteren