Velg format

kr 529

Bærekraft i idrett og friluftsliv

Hvordan arbeider idretts- og friluftslivsorganisasjoner med bærekraftig utvikling? Og hvordan opplever ledere og frivillige i disse organisasjonene potensial og vilkår for å innfri politisk press om å bidra til bærekraftig utvikling?

Bærekraft i idrett og friluftsliv utforsker hvordan idretts- og friluftslivsorganisasjoner møter økologiske, sosiale og økonomiske bærekraftsutfordringer. I boka presenteres studier av fem praksisfelt innen idrett og friluftsliv: Den Norske Turistforening, EcoTrail Oslo, Norges Klatreforbund, Stiftelsen BUA og Norges Fotballforbund. Studiene er relevante for nasjonalt og lokalt praksisnivå. Boka passer for en bred gruppe lesere: ledere, ansatte og frivillige i idretts- og friluftslivsorganisasjoner, studenter og forskere innen idrettsvitenskap, organisasjon og ledelse.

Informasjon om boka

  • Sider: 154
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215061160
  • Utgivelsesdato: 19.12.2022
  • Bokgruppe: 224

Anne Tjønndal

Anne Tjønndal er professor ved Fakultet for samfunnsvitenskap, Nord universitet. Hun er faggruppeleder for Ledelse og innovasjon og forskningsgruppeleder for RESPONSE - Research Group for Sport and Society.
Mer informasjon om forfatteren

Maja Nilssen

Maja Nilssen er førsteamanuensis i organisasjon og innovasjon ved Fakultet for samfunnsvitenskap, Nord universitet. Hennes forskningsfelt er innovasjon i offentlig sektor, med særlig vekt på forvaltning, styring og samarbeid.
Mer informasjon om forfatteren

Anne Kamilla Lund

Anne Kamilla Lund er førsteamanuensis i organisasjon og ledelse ved Fakultet for samfunnsvitenskap, Nord universitet. Hennes forskningsfelt er ledelse og organisasjon, med særlig vekt på spenningsfelter mellom autonomi, autoritet og kjønn.
Mer informasjon om forfatteren