Velg format

På lager
kr 439

Coaching

Å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes. 3. utgave
Individet har store ressurser i form av «skjulte» talenter, men greier som oftest ikke å utvikle sitt potensial alene. Coaching handler om å støtte og utfordre individ og team til å utvikle tanker, følelser og atferd for å realisere viktige personlige og organisatoriske mål.
Coaching - Å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes fra 2013 er kanskje den mest komplette og grundige boken om emnet på norsk. Inspirert av positiv psykologi, kognitiv atferdsterapi og med utgangspunkt i mangeårig teoretisk så vel som praktisk erfaring, presenterer forfatterne en klar og helhetlig metodikk for coaching.

Boken har vært gjenstand for en fullstendig revisjon og fremstår som tilnærmet nyskrevet. Den er faglig ajourført og inneholder nye og aktuelle eksempler.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215055060
  • Utgivelsesdato: 17.03.2021
  • Bokgruppe: 893

Morten Emil Berg

Morten Emil Berg er siviløkonom og amanuensis ved Handelshøyskolen BI. Han arbeider med ledertrening, teamutvikling og organisasjonsendring. Berg har den senere tid vært spesielt opptatt av prosjektcoaching og utvikling av coachingkultur. Han har skrevet flere bøker, blant annet Ledelse. Verktøy og virkemidler (Universitetsforlaget, 2003).
Mer informasjon om forfatteren