Velg format

Kommer for salg
13.06.2022
kr 339

Den indre sommerfuglen

Et tilstedeværende personale støtter oppunder og verner om barnas undringsbegjær, og dette bidrar til et utviklende læringsmiljø for barna. Gjennom å se på samspillet mellom utdanning og praksis viser forfatteren hvordan barnas møter i uterommet fører til fargerike endringsprosesser. Barn utvikler seg gjennom meningsfulle opplevelser i barnehagen. Opplevelsene åpner veier for undring omkring skyggedannelser, fartsfylt sprintlek og antropologiske insektdetektiver. Fantasifulle matematiske skapninger får tre frem i barnehagens pedagogiske hverdagsliv. I prosessen kan de indre sommerfuglene som bor i barnehagens profesjonsutøvere, vekkes.

Boken rettes mot barnehagelærerstudenter, barnehageansatte og profesjonsutøvere i barnehagen.

Dette er forfatters første bok i en serie på tre, Gjenklang - Nærhet mellom barnehage og utdanning. Hver bok presenterer tverrfaglige møter mellom barnehage og utdanning.

Informasjon om boka

  • Sider: 152
  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215051802
  • Utgivelsesdato: 13.06.2022
  • Bokgruppe: 215
Jorge Roberto Navarro Fica

Jorge Roberto Navarro Fica

Jorge Roberto Navarro Fica er utdannet filmregissør og barnehagelærer. Han har tidligere lagd filmen Inside Journeys (Film & Kino i samarbeid med Norsk filminstitutt), og hatt flere kortfilmvisninger på kino. Navarro Fica jobber som pedagogisk leder. Han sitter i styret for Tigerstadsteatret, er med i Fagforbundets barnehagelærernettverk Oslo, og sitter i den nasjonale arbeidsgruppen for Fagforbundets Menn i barnehagen.
Mer informasjon om forfatteren