Velg format

På lager
kr 359

Den indre sommerfuglen

I pressen: 

  • Les om forfatteren i Fagbladet, her.
Et tilstedeværende personale støtter oppunder og verner om barnas undringsbegjær, og dette bidrar til et utviklende læringsmiljø for barna. Gjennom å se på samspillet mellom utdanning og praksis viser forfatteren hvordan barnas møter i uterommet fører til fargerike endringsprosesser. Barn utvikler seg gjennom meningsfulle opplevelser i barnehagen. Opplevelsene åpner veier for undring omkring skyggedannelser, fartsfylt sprintlek og antropologiske insektdetektiver. Fantasifulle matematiske skapninger får tre frem i barnehagens pedagogiske hverdagsliv. I prosessen kan de indre sommerfuglene som bor i barnehagens profesjonsutøvere, vekkes.

Boken rettes mot barnehagelærerstudenter, barnehageansatte og profesjonsutøvere i barnehagen.

Dette er forfatters første bok i en serie på tre, Gjenklang - Nærhet mellom barnehage og utdanning. Hver bok presenterer tverrfaglige møter mellom barnehage og utdanning.

Informasjon om boka

  • Sider: 152
  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215051802
  • Utgivelsesdato: 13.06.2022
  • Bokgruppe: 215
Jorge Roberto Navarro Fica

Jorge Roberto Navarro Fica

Jorge Roberto Navarro Fica er utdannet filmregissør og barnehagelærer. Han har tidligere lagd filmen Inside Journeys (Film & Kino i samarbeid med Norsk filminstitutt), og hatt flere kortfilmvisninger på kino. Navarro Fica jobber som pedagogisk leder. Han sitter i styret for Tigerstadsteatret, er med i Fagforbundets barnehagelærernettverk Oslo, og sitter i den nasjonale arbeidsgruppen for Fagforbundets Menn i barnehagen.
Mer informasjon om forfatteren