Velg format

På lager
kr 259

Digital formidling som funker

OMTALE OG ANMELDELSER:

 

Lurer du på hvordan du skal engasjere tilhørerne dine i de digitale samlingene? Ønsker du å holde presentasjoner som treffer, skaper forståelse og handling? Drømmer du om gode digitale møter der folk deltar og er inspirerte?

Lær teknikkene for digital formidling. Enkelt og direkte forklarer Vibeke Holtskog hva du skal gjøre i digitale rom for å holde på oppmerksomheten. Hun gir kyndige råd om hvordan du forbereder deg, strukturerer innholdet og når fram med det du har på hjertet. Ikke minst gir hun en lang rekke med gode tips til hvordan du engasjerer deltakerne dine gjennom skjermen. Boken er nyttig for kursholdere, ledere, lærere, forelesere - og alle andre som deltar i digitale rom.

Når teknikkene er på plass vil du:
- være rå på struktur og forberedelser
- få tydelig fram budskapet ditt når du holder presentasjoner
- engasjere tilhørerne dine
- lede meningsfulle og effektive digitale møter


I tillegg får du en rekke gode tips fra toppsjiktet innen digital formidling: Christine Calvert, Dora Thorhallsdottir, Pellegrino Riccardi, Marte Roa Syvertsen, Arnfinn Haagensen Midtbøen, Kaja Asbjørnsen Betin, Erik Wilberg, Gurpinder Kaur Ramana, Audun Farbrot, Bjørn Hopland, Reidun Høllesli, Karina Velten, Aksel Inge Sinding og Jørgen Moltubak.

Informasjon om boka

  • Sider: 168
  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215055114
  • Utgivelsesdato: 23.08.2021
  • Bokgruppe: 226

Vibeke Holtskog

Vibeke Holtskog er utdannet pedagog og filolog med videreutdanning i retorikk. Hun har erfaring både fra skole og næringsliv, og har siden 2009 jobbet som kurs- og foredragsholder i eget firma, www.holtskog.no. Hennes kursområder er kommunikasjon, retorikk, didaktikk og motivasjon. Vibeke har jobbet med kommunikasjon og formidling i hele sitt yrkesaktive liv, og hun er brennende opptatt av å hjelpe mennesker til å lykkes med sine små og store formidlingsoppgaver.
Mer informasjon om forfatteren