Velg format

kr 299
Forventet i salg 01.03.2021

Dysleksihåndboka for lærere

Informasjon om boka

  • Sider: 150
  • Språk: nor
  • ISBN: 9788215046969
  • Utgivelsesdato: 01.03.2021
  • Bokgruppe: 215
5-10% av Norges befolkning har dysleksi. I hver klasse har 1-3 elever slike vansker med å lese og skrive. Dermed har hver eneste lærer - ikke bare spesialpedagogene - ansvar for å legge til rette for at også dyslektikerne får tilpasset undervisning.

Hvordan gjør du det? Det viser denne boka deg. Forfatteren forklarer hva dysleksi er, gir oversikt over verktøyene du trenger for å finne fram til dyslektikerne og kyndig veiledning til dysleksivennlig undervisning. Hun gir også en ryddig introduksjon til selve verktøykassa, med vekt på de gode digitale hjelpemidlene.

Dysleksi er en livslang lærevanske. Men når den oppdages tidlig og eleven får tilpasset undervisning og trening i å bruke kompenserende verktøy, blir den ikke et hinder for livslang læring.

Åsne Midtbø Ås

Åsne Midtbø Aas arbeider som pedagog i Dysleksi Norge. Hun er en høyt skattet foreleser på barne- ungdomsskoler, videregående og ikke minst blant foreldre over hele landet. Åsne Midtbø Aas har jobbet som lærer og rektor og med å veilede og sertifisere Dysleksivennlige skoler.
Mer informasjon om forfatteren