Forventet i salg 03.05.2021

Eiendomsutvikling- fra planlegging til tillatelse

2. utgave

• Sider: 330
  • Språk: nor
  • ISBN: 9788215046198
  • Utgivelsesdato: 03.05.2021
Denne boken gir en helhetlig og konkret fremstilling av eiendomsutviklingsprosessen fra råtomt til ferdig bygg.
Utvikling av eiendom er et utpreget praktisk fag som berører en rekke forskjellige temaer, ofte med kompliserte juridiske problemstillinger. Forfatterne ser spesielt på prosessen rundt planlegging og gjennomføring av større utviklingsprosjekter fra utbyggerens ståsted med eksempler fra relevante og konkrete saker. Forfatterne kommenterer også kommunens og statens roller og oppgaver i prosessen. Det er lagt spesielt vekt på å få frem gode prosesser og løsninger for utbyggeren.

Nå kommer boken i en ny og revidert utgave!

Anne Siiri Øyasæter

ANNE SIIRI ØYASÆTER er prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom og har bakgrunn som sivilarkitekt og har en MBA. Hun har hele sin karriere arbeidet med planlegging og eiendomsutvikling i både privat og offentlig virksomhet. Hun har sittet i en rekke faglige utvalg og foreleser ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Stein Ness

STEIN NESS har som advokat i en årrekke arbeidet med juridiske temaer knyttet til eiendomsutvikling, både i advokatfirmaer innen eiendom og i eiendomsselskaper, for tiden Bane NOR Eiendom. Han er også medforfatter av boken Plan- og bygningsrett og har over lengre tid vært medlem av Advokatforeningens lovutvalg for plan- og bygningsrett.